MASTERPLAST KROVNA FOLIJA MASTER 1.5*50 75M 2 RX 3000

LINOPORE® RX 3000 paropropusna folija je dobra i pristupačna opcija za upotrebu kao podložak za slobodno ležeće grede ili za toplinsku izolaciju koja nije otporna na hodanje. Artikal se ne šalje kurirskim službama
  • Dostupnost: Na stanju
  • Proizvođač: MASTERPLAST
  • Šifra: 5998627325963
Dostupnost: Na stanju
115,00 din

Opis proizvoda

LINOPORE® RX 3000 paropropusna folija se može koristiti u zavisnosti od tipa krova i složenosti krovne konstrukcije, pod sledećim nagibima:
Za betonske crepove: kada se koristi crep sa talasastim vrhom ili crep sa obodom, pri nagibu krova od 22° ili manje (za jednostavan krov ili maksimalno dva rizična faktora

Za ravne crepove bez talasa (npr. crep sa kukasti rep i obični crepovi): pri nagibu krova od 30° ili manje (za jednostavan krov ili maksimalno dva rizična faktora)
Za ravne crepove sa obodom (npr. crepovi sa zatvorenim obodom ili kružno sečeni crepovi, ravni betonski crepovi): pri nagibu krova od 35° ili manje (za jednostavan krov ili maksimalno dva rizična faktora)
Za pokrivanje bitumenskim šindrama: ako su mehanički pričvršćene kroz podložnu ploču i pri nagibu krova od 25° ili manje
Rizični faktori: prepreke ili strukture koje usporavaju protok vode, kao što su krovni prozori, dimnjaci, krovnice itd., od kojih može biti više prisutno na krovnoj konstrukciji.
Osećaj potpune sigurnosti je neprocenjiv, zbog toga pružamo 5-godišnju proizvođačku garanciju za LINOPORE® RX 3000 paropropusnu foliju.

Artikal se ne šalje kurirskim službama

Specifikacija

Menu
Proizvod dodat u korpu
Korpa Poruči odmah