BEOROL KREP TRAKA PERFECT LINE 48MM*33MM

Za izvlačenje preciznih linija i razdvajanju boja kod molerskih radova Vrsta lepka: Prirodni kaučuk temperaturne otpornosti do 80ᵒC Preporučena satnica za skidanje trake 48h Debljina trake je 120μm (papir+lepak) Dimenzije: 48mm x 33m
  • Dostupnost: Na stanju
  • Proizvođač: BEOROL
  • Šifra: 8606017656357
Dostupnost: Na stanju
236,00 din

Opis proizvoda

Krep traka namenjena za zaštitu površina različitih oblika, kao i molerske radove koji zahtevaju izradu raličitih oblika i kombinovanje tehnika.
Traku karakteriše lepak od prirodnog kaučuka i elasticni papir. Kombinacija papira i lepka na ovoj traci onemogućava probijanje boje na zalepljenu površinu prilikom izvođenja radova
Namenjena je profesionalnim i poluprofesionalnim molerima kao i hobistima.
Nakon lepljenja na površinu, traka pruža najbolje performase do 48h i ostavlja površinu čistom nakon uklanjanja trake. Boja: Zelena.
Napomena: Za najbolje performanse pre lepljenja potrebno je da površina na koju se traka lepi bude čista, suva, bez prašine, tragova ulja i ostalih supstanci.
Shodno prirodi proizvoda, performanse se mogu mogu ublažiti protekom vremena.
Svim korisnicima preporučujemo da procene prikladnost naših proizvoda za njihovu pojedinačnu primenu i pre upotrebe pogledaju specifikaciju proizvoda u celosti.

Specifikacija

Menu
Proizvod dodat u korpu
Korpa Poruči odmah