MOTIP BOJA ZA KOZU BEZ 200

MoTip Leather Paint u bež boji je visokokvalitetna boja za farbanje kože. Ova boja za kožu brzo se suši i ostaje meka i elastična čak i nakon što se potpuno osuši. Boja je profesionalnog kvaliteta, tako da boja i sjaj ostaju lepi dugo vremena dok se originalna struktura kože zadržava.
  • Dostupnost: Na stanju
  • Proizvođač: MOTIP
  • Šifra: 8711347233564
Dostupnost: Na stanju
785,00 din

Opis proizvoda

 

Kada koristiti MoTip kožnu boju? MoTip Leather Paint u bež boji može se univerzalno koristiti za mnoge primene: kožu, skai, vinil i još mnogo toga.
Možete je koristiti za farbanje kožne sofe ili fotelje, ali je boja takođe pogodna za prskanje tabli, sedišta automobila ili automobilskog presvlake.

Želite li da nanesete bež kožnu boju? Želite li da prskate MoTip kožnu boju u boji bež na kožnu površinu?
Pazite da je nanosite tankim slojevima kako bi se osušila u satenski mat finiš. Debljim slojevima boje, sjaj se blago povećava,
čineći kožnu površinu sjajnijom. Koristite sledeći korak-po-korak plan kako biste pravilno naneli ovaj premaz.

Pre nego što počnete da farbate kožu, pobrinite se da je površina čista, suva i bez masnoće.
Pobrinite se da je temperatura okoline između 15 i 25ºC. Snažno protresite limenku sa sprejem najmanje 2 minuta.
Blago izbrusite kožu koja će se prskati sa P400 ili P600 i odmašćite je. Uvek prskajte uzorak pre početka da biste videli da li ima željeni efekat.
Za to odaberite neupadljivo mesto. Održavajte razdaljinu od 25-30 cm između mlaznice i površine dok prskate. Nanesite kožnu boju u nekoliko tankih slojeva.
Nastavite da protresate limenku između slojeva! Ovo je vrlo važno za kvalitet i uzorak prskanja. Završili ste sa prskanjem?
Okrenite limenku naopako i pritisnite mlaznicu dok ne izađe samo propulsant. Karakteristike MoTip kožne boje u bež boji Visokokvalitetna kožna boja
Dugotrajno zadržavanje boje Mat satenski finiš Brzo sušeća kožna boja Ostaje elastična i fleksibilna Dobar prijanjanje
Zadržava originalnu strukturu kože Vreme sušenja: Bez prašine: 10 min na 20°C Potpuno suva: nakon otprilike 2 sata na 20ºC
Molimo obratite pažnju da vreme sušenja utiče debljinu sloja, temperaturu i vlažnost Otporna na toplotu do 50°C Pokrivenost: približno 1m²

Specifikacija

Menu
Proizvod dodat u korpu
Korpa Poruči odmah